U trendu

Teška nesreća u Surčinu, troje izgubilo život

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe izgubile život dogodila se rano jutros u beogradskom naselju Surčin. Jedna osoba je prevezena u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, prenose beogradski mediji.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Surčinu oko pola šest na okretnici autobusa 601, u kojoj su preminule tri muške osobe stare oko 25 godina, a još jedan muškarac je prevezen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije – rekla je Nada Macura.

Tri muške osobe, vozač M.R. (30) i S.M. (25) iz Jakova i M.N. (25) iz Surčina, poginule su na licu mesta, a još jedan mladić A.M. (21) iz Surčina prevezen je u Urgentni centar. Kako saznajemo u Urgentnom centru, on se i dalje nalazi na reanimaciji i u kritičnom je stanju.

Nezvanično, džip marke „mercedes ML“ kretao se brzinom od oko 120 kilometara na čas iz pravca Jakova ka Surčinu, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, isekao krivinu i od siline udarca u betonsku stanicu bukvalno preleteo kanal Galovica širine od oko 20 metara, nakon čega se zakucao u suprotnu obalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.