U trendu

Tri osobe povredjene u nesreći kod Ade Ciganlije

Jedna žena (30) teže je povredjena, dok su još dve osobe zadobile lakše povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Beogradu, na mostu na Adi Ciganliji, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.
U saobraćajnoj nesreći koja se desila u smeru ka Novom Beogradu, žena (30) je zbog više povreda prevezena u Urgentni centar. Povredjena su i dva muškarca stara oko 50 godina. Jedan od njih je odbio dalji pregled, a drugi je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) su Beti rekli da se nesreća dogodila kada su se sudarila dva automobila i konjska zaprega, a mediji prenose da je saobraćaj u smeru ka Novom Beogradu obustavljen.

Inače, tri osobe lakše su povredjene u saobraćajnim nesrećama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi u 19.19 časova u ulici Cara Nikolaja broj 30 u beogradskom naselju Vračar, lakše je povredjen muškarac (50) koji je prevezen u Urgentni centar.

U 23.13 dogodila se nesreća na Zrenjaninskom putu u kojoj je lakše povredjen muškarac (47), a u 23.46 još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je takodje lakše povredjen jedan mladić. Obojica su prebačena u Urgentni centar.

Tokom prethodne noći, došlo je do pogoršanja stanja hroničnih bolesnika, pa su pomoć najčešće tražili astmatičari i srčani bolesnici.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je 93 puta, od čega 12 na javnom mestu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar