U trendu

U Beogradu sedmoro povređeno u pet saobraćajnih nezgoda

U Beogradu je noćas povređeno sedam osoba u pet saobraćajnih nezgoda, a povrede su bile lakše prirode, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 21:35 sati na uglu Ulice Majora Jagodića i Mihajla Gavrilovića na Senjaku lakše je povređen 36-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Na uglu Gočke i Ulice Đuje i Dragoljuba u Rakovici u 22:08 sati povređen je 36-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta, odbio transport i dobio uput.

Dve osobe su lakše povrede zadobile u 23:25 sati u Bulevaru Mihajla Pupina kod broja 171, nakon čega su prebačene u KBC Zemun.

U Ulici Vojvode Stepe kod broja 470 u 05:03 sati lakše je povređen 25-godišnji muškarac i potom prevezen u Urgentni centar.

U 05:27 sati u Ulici Dragoslava Srejovića kod baze „Beograd puta“ lakše su povređene dve muške osobe od 32 i 34 godine, koje su nakon ukazane pomoći odbile dalji transport.

Hitna pomoć je noćas imala 120 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, a nije bilo mnogo alkoholisanih niti povređivanja u tučama, dok su se za pomoć najviše javljali astmatičari i oboleli od maligniteta, rekla je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeležen povećan broj intervencija – 130 ukupno od čega 46 na javnom mestu uključujući 10 saobraćajnih nezgoda, od kojih je jedna bila sa teškom traumom pešaka, a dogodio se i jedan pas sa visine i jedno povređivanje nožem.

Danas su dežurni KBC Bežanijska kosa, KBC Zvezdara, Urgentni centar, Institut za majku i dete i Pasterova klinika za očne bolesti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar