U trendu

U Nišu iznenada preminulo šest osoba

U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznenadnih smrti uglavnom mladjih ljudi, od kojih je jedna osoba poginula u nesrećnom slučaju, a druga je preminula zbog ujeda insekta, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj ulici, kada su na njega pala kola koja je popravljao, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Radnik Aerodroma Niš P.I. (35), preminuo je usled anafilaktičkog šoka kada ga je na poslu ujeo insekt, verovatno osa ili stršljen.

Ekipe niške Hitne pomoći tokom jučerašnjeg dana pet puta su intervenisale na terenu zbog iznenadne smrti gradjana, s tim što je jedna osoba reanimirana i zbrinuta na Klinici za karidologiju.

Šest osoba lakše je povredjeno sinoć u 22.20 sati u udesu kod zgrade bivšeg Grčkog konzulata u Nišu, i to četvoro u dva automobila, dok su dva pešaka zadobila povrede kada ih je oborilo vozilo odbačeno pri sudaru.

Hitna pomoć u Nišu intervenisala je u proteklih 24 sata zbog ranjavanja u tučama, ali i zbog tegoba hroničnih bolesnika povišenog krvnog pritiska, neuroloških i alergijskih tegoba, i dece sa visokom temperaturom, rekli su u toj službi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar