U trendu

U toku noći šest saobraćajnih nesreća i dve tuče

Više ljudi je povredjeno u šest saobraćajnih nesreća i dve tuče tokom protekle noći na beogradskim ulicama, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Jutros oko 4.00 u Ulici Franje Krča u Zemunu u saobraćajnoj nesreći teško je povredjen muškarac (31) koji je posle ukazane pomoći prebačen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima, dva mladića ranjena su najverovatnije nožem u tuči u Ulici braće Jugović kod broja 16 jutros oko 03.30. Jedan je (21) zbrinut na licu mesta, dok je drugi (23) prebačen na VMA.

Na smederevskom putu oko 1.20 u saobraćajnoj nesreći je povredjeno više osoba, medju kojima je bilo troje dece, a dve lekarske ekipe su povredjene prebacile u dečiju bolnicu u Tiršovoj i na VMA.

„U 01.15 u naselju Braće Jerković u saobraćajnoj nesreći povredjen je muškarac (49), a u udesu na pančevačkom putu nešto posle ponoći takodje je povredjen muškarac (29). Oni su sa lakšim povredama prebačeni na VMA“, rekla je Macura.

Motociklista (24) povredjen je sinoć oko 21.00 u udesu kod Prirodno-matematičkog fakulteta u Ulici braće Jugović, dok je u isto vreme u nesreći na autoputu, kod skretanja za aerodrom sinoć lakše povredjen muškarac (48).

U 21.00 u ulici Stevana Markovića u Zemunu u saobraćajnoj nesreći povredjena je devojčica (5) koja se nalazila u automobilu i prebačena je u Urgentni centar.

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 94 puta, od čega 23 na javnom mestu, a na probleme su se najviše žalili astmatičari, srčani bolesnici i bolesnici sa visokim krvnim pritiskom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar