U trendu

Uhapšene tri osobe, zaplenjeno devet kilograma marihuane

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Valjevu zaplenjeno je devet kilograma marihuane, izvesna količina kokaina, oruşje i municija.

Kako se navodi u saopÅ¡tenju Policijske uprave Valjevo uhapÅ¡ene su tri osobe zbog sumnje da su izvrÅ¡ile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, drÅŸanje, noÅ¡enje i promet oruÅŸja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i napad na sluÅŸbeno lice u vrÅ¡enju sluÅŸbene duÅŸnosti.

Osumnjičeni M.N (25) i M.S. (32) uhapÅ¡eni su u blizini Barajeva, u automobilu „fijat bravo“, beogradskih registarskih oznaka.

Policija je u prtljaşniku vozila našla pakete sa dva kilograma marihuane, kao i falsifikovana dokumenta sa podacima jedne osobe iz Bosne i Hercegovine, sa fotografijom osumnjičenog M.S.

Prilikom hapÅ¡enja, M.N. je odgurnuo jednog policajca, udario ga laktom u grudi, pocepao mu koÅ¡ulju i pritom vređao ne samo njega nego i druge policijske sluÅŸbenike.

Pretresom iznajmljenih stanova na Novom Beogradu i Zvezdari u kojima su ÅŸiveli, nađeno je 37 grama kokaina, vaga za precizno merenje sa tragovima kokaina, heroina i marihuane, piÅ¡tolj sa 13 komada municije, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Policija je u Valjevu, kod trećeg osumnjičenog I. M. (34), od koga su M.N. i M.S. prethodno kupili marihuanu, pronašla još sedam kilograma ove opojne droge, mobilne telefone i izvesnu količinu dinara i deviznog novca.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni ViÅ¡em javnom tuÅŸilaÅ¡tvu u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.