U trendu

Uhapšeni zbog prodaje droge u Nišu

Niška policija uhapsila je dve osobe zbog toga što su, u dužem vremenskom periodu, prodavali drogu i u stanu jednog od uhapšenog pronašla veću količinu narkotika, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da su uhapšene Nišlije P.M. (33) i N.J. (30), koje je policija zatekla u merenju i pakovanju droge, a u stanu je pronađeno 79 paketa heroina i 16 paketa kokaina namenjenih uličnoj prodaji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Policija je, takođe, proteklog vikenda uhapsila M.M. (59) iz okoline Aleksinca zbog nelegalne trgovine cigaretama i rezanim duvanom.

Pretresom porodičnog domaćinstva osumnjičenog pripadnici niškog MUP-a su u pomoćnoj zgradi pronašli i oduzeli 14.429 palica cigareta marke „česterfild“, bez akciznih markica, i četiri kilograma rezanog duvana.

Krivične prijave biće podnete i protiv dve osobe iz Niša kod kojih je pronađena lovačka puška, pištolj i 56 metaka različitih kalibara, kao i protiv dva lica kod kojih je pronađeno 80 semenki kanabisa i izvesna količina marihuane.

Niška policija je i ovog vikenda alkotestirala veliki broj vozača – njih čak 1.581, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola sedam vozača je zadržano na trežnjenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.