U trendu

Vrbas: Kidnapovao i maltretirao devojku, uhapšen nakon 2 dana

Pripadnici MUP-a priveli su i zadrşali P. R. (28) iz Vrbasa zbog osnovane sumnje da je fizički maltretirao svoju devojku i zapalio automobile njenog bivšeg supruga, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Taj VrbaÅ¡anin se tereti da je, 10. jula u Novom Sadu, u stanu fizički maltretirao svoju devojku i pretio joj a zatim iste noći odveo je do ulice u kojoj ÅŸivi njen bivÅ¡i suprug i pred njom zapalio njegov automobil, navedeno je u saopÅ¡tenju.

Sumnja se da je nakon toga devojku vratio u stan i da joj nije dao da odatle izađe do ranih jutarnjih časova 12. jula, kada je uspela da pobegne i da taj događaj prijavi policiji.

Osumnjičenom je 12. jula određeno zadrÅŸavanje do 48 sati i on je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, doveden na sasluÅ¡anje sudiji za prethodni postupak ViÅ¡eg suda u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopÅ¡tenju, taj VrbaÅ¡anin je osumnjičen za krivična dela protivpravno liÅ¡enje slobode, zlostavljanje i mučenje, ugroÅŸavanje sigurnosti i uniÅ¡tenje i oÅ¡tećenje tuđe stvari.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar