U trendu

Žena pronađena mrtva u tuš-kabini

Beživotno telo Vesne J. (43) pronađeno je u utorak u kupatilu iznajmljenog stana u Travničkoj ulici u naselju Kaluđerica.

Prema prvim informacijama, beživotno telo su pronašli policajci u tuš-kabini, nakon prijave komšija da im se Vesna ne javlja.

Policiju je to posebno zabrinulo, jer se prethodno veče iz njenog stana čula burna svađa, vika i lomljava, prenose beogradski mediji.

Kako je tog dana do predveče nisu videli, uplašili su se i posumnjali da joj se nešto dogodilo. Patrola koja je poslata na teren zajedno sa komšijama je ušla u stan. Na prvi pogled je sve delovalo u redu, ali im je pažnju skrenuo zvuk vode iz kupatila. Pokucali su joj na vrata, ali pošto nije odgovarala, ušli su unutra i u tuš-kabini ugledali nago beživotno telo žene. Odmah je urađan policijski uviđaj i telo je poslato na obdukciju – kaže izvor blizak istrazi.

Tek kada svi nalazi budu gotovi, sa sigurnošću će se znati razlog njene smrti.

Komšije kažu da Vesnu nisu baš najbolje poznavali, ali im je odavala utisak pozitivne osobe i, svaki put kada bi prošla, zastala bi da se pozdravi sa njima.

Takođe, komšije kažu da je ona živela u stanu koji je prepravljen od garaže, jer njen stanodavac ima još jednu stanarku.

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.