U trendu

Autoput Prnjavor – Doboj otvara nove poslove

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će 36 kilometara autoputa Prnjavor  –  Doboj, koji je otvoren danas, značiti nove investicije i više poslova za ljude u Republici Srpskoj (RS).

„Ovih 36 kilometara je mnogo u vremenu kada se teško živi. Tih 36 kilometara sa drugih 36 ka Banjaluci značiće nove investicije i više poslova za male ljude u RS“, rekao je Vučić na otvaranju deonice.

On je najavio da će most Ljubovija  –  Bratunac biti otvoren za nekoliko dana, a za nekoliko meseci put Kuzmin  –  Bijeljina.

„Naša obaveza je da radimo više i bolje i obezbedjujemo dobar život za narod koji ovde mora da ostaje i opstaje. Da bismo to uradili nama je potreban mir  –  i Srbiji i RS i sa Bošnjacima i sa Hrvatima“, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, mir je svima jednako važan jer donosi život, i da se prebrojavaju radna mesta, a ne mrtvi“.

On je zamolio rukovodstvo RS da urade sve što mogu da smire tenzije, jer će sve zemlje u regionu najbrže napredovati u miru i stabilnosti.

„Moramo da budemo spremni da i druge čuvamo od nas, poštujući našu junačku prošlost i čojstvo, nadam se da ćemo umeti da izaberemo najbolji put, samo tako će nas biti više i bićemo jači i moći ćemo da živimo sa našim komšijama Bošnjaicma i Hrvatima“, rekao je Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar