U trendu

Brodet fest u Pržnu 11. juna

Kao jedno od najlepših delova crnogorske obale, ribarsko mesto Pržno – mesto poznato po predivnoj peščanoj plaži, restoranima, ribljim specijalitetima i najlepšem zalasku sunca, podstaklo je ideju o organizaciji festivala koji bi bio u službi promocije samog mesta, ali i obogaćenja ponude u njemu u periodu predsezone.

Festival Brodet fest se realizuje pet godina zaredom, u saradnji sa privrednicima, restoranima i hotelima, u Pržnom. Veliki broj turista i posetilaca svake godine uživao je u bogatom programu, uz veliki vatromet na kraju dana.

Ponešena interesovanjem posetilaca, turista i medija, Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa organizacijom ove manifestacije, pa će se ove godine Brodet fest održati 11. juna 2016. godine.

Brodet fest predviđa celodnevni program koji će podrazumevati dečiji program, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, pripremu i degustaciju brodeta i koncerte primorskih klapa, a u večernjim satima, na samoj obali mora, nastupiće Nina Badrić i Petar Grašo.

Brodet fest podrazumeva dan sa ukusom vina i brodeta, sa slikom mora, plaže i razigrane dece i sa zvukom najlepših pesama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar