U trendu

Ili ćemo biti u EU i NATO, ili ruska kolonija

DPS će pobediti na izborima na kojima se odlučuje da li će Crna Gora biti članica EU i NATO, ili ruska kolonija, poručio je sinoć lider te partije Milo Đukanović, na završnoj konvenciji održanoj u Sportskom centru „Morača“ u Podgorici.

Đukanović ocenio je da se, lista koju predvodi, sigurnim korakom približava pobedi evropske Crne Gore, prenosi RTCG.

„Na ovim izborima se brane sve vrednosti za koje smo se izborili pre deset godina. Svima je jasno da se 16. oktobra odlučuje o sudbini države, a ne samo bira vlast. Odlučuje se hoće li Crna Gora biti članica EU ili ruska kolonija. Na ovim izborima se pokazuje ko je za odbranu, a ko za izdaju Crne Gore. Dakle, Crna Gora ili oni, evropske integracije ili oni“, poručio je Đukanović.

Opozicija bi, kaže Đukanović, ukoliko osvoji vlast odustala od evroatlanskih integracija i odustala od samog evropskog puta.

„Ipak, priznajemo da je SDP sa svojim kvaziliderom najgori proizvod vladavine DPS-a. Nakon dvadesetogodišnje zavetrine kod DPS-a okrenuli su leđa radi par mandata“ poručio je Đukanović, prenosi RTCG.

Lider DPS-a je kazao da je ovo istorijska prilika da poraze one koji žele da osujete članstvo u EU i NATO.

„Ne damo državu, ne damo Crnu Goru. Svi koji bi hteli da je sruše neka znaju da je stasala crnogorska mladost da zaštiti biće Crne Gore. Čvrsto verujem da ćemo u nedelju nastaviti sigurnim korakom putem političke stabilnosti i boljeg života. Da je večna Crna Gora!“, poručio je Đukanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.