U trendu

Kolinda: Moja deca i ja obožavamo Tompsona

U jeku političke krize, najveće u istoriji Hrvatske, predsednica Kolinda Grabar Kitarović posetila je jutros Narodni radio, te saopštila da su ona i njena deca obožoavaoci muzike Marka Perkovića Tompsona, muzičke ikone koji slavi ustaštvo i protiv je Srba i svega srpskog.

Grabar Kitarović je rekla da je Tompsona slušala najčešće u automobilu dok su joj deca bila mala, te dodala da ju je, dok je bila van Hrvatske, pesma „Lijepa li si“ uvek podsećala na domovinu.

Inače, Tompson je jedan od najžešćih zagovornika ustaštva, dokazani mrzitelj Srbije i Srba, kec je iz rukava vladajućih garnitura u Hrvatskoj poslednjih 20 godina.

Tompson na svim državnim proslavama glavna je zvezda i oružje vlasti kojim se udara na najniže emocije hrvatskih nacionalista kod kojih i danas proključa krv na pomen svega srpskog. Publiku na svojim koncertima pozdravlja ustaškim usklikom „Za dom spremni“.

Potom je predsednika Grabar Kitarović na pesmu „Srce vatreno“ zapevala i zaplesala, objavio je t-portal i dodao da je usput prokomentarisala i aktuelnu političku krizu uveravajući da će sve biti u redu.

„Prvi puta da se Hrvatska nalazi u ovoj situaciji kada postoji ovakva nestabilnost u vladi. Još nismo imali takvo stanje u vreme svoje mlade demokratije, dakle ponovnog uspostavljanja nezavisnosti Republike Hrvatske“, rekla je i istakla da je u drugim državama to normalno.

Istovremeno je, navodi se, apelovala na političare da ovo stanje završe što je pre moguće zato što su ljudi nestrpljivi i treba im pokazati odgovornost, odlučnost da je država na prvom mestu, a tek onda stranka ili drugi partikularni interesi.

„I ja zaista verujem da će Hrvatska iz ovoga izaći jača, za jedno iskustvo bogatija. Molim da vodimo računa o tome da dolazi i turistička sezona i procena kreditnog rejtinga. Stvari su krenule dobro, imamo ekonomski rast, raste izvoz, proizvodnja, trendovi su dobri, idemo još svi zajedno uložiti malo više napora da ova turistička sezona bude najbolja da taj ekonomski rast krene i iznad tri posto“, zaključila je predsednica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar