U trendu

Najbolje mesto za doček Nove godine je Budva! (Video)

Javni doček Nove godine u Budvi postao je sinonim za raznovrstan i bogat program, koji izlazi u susret svačijem ukusu. Program se izdvaja u celom regionu kao najbolji i predstavlja jedan od osnovnih razloga za dolazak turista u Budvu u periodu pre i posle Nove godine. Izuzetno veliko interesovanje brojnih posetilaca, ali i medija iz celog regiona, potvrda su uspeha jednog od najznačajnijih projekata u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Ove godine program na trgu će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“, nakon kojih će uslediti novogodišnji spektakl uz najveću zvezdu regiona, Zdravka Čolića. Program se nastavlja 1. januara, kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni.

Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor iz Beograda – „Viva Vox“. U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za decu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

“Nova godina u Budvi je brend! Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Uz više nego kvalitetan program i u budvanskim hotelima, očekujemo mnogo posetilaca i svakako ćemo se truditi da budemo dobri domaćini dragim gostima i prijateljima iz Srbije” – istakla je direktorka Turističke organizacije opštine Budva, Jelena Rađenović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.