U trendu

Najčudniji intervju u Hrvatskoj: Nisi rodila, ne pričaj o vrtićima!

Gradonačelnik Zagreba Milan Mandić neprimereno je reagovao na pitanja hrvatske novinarke Mirjane Hrga, u pauzi emisije RTL u kojoj je gostovao, rečima, pored ostalog, da ne treba da govori o stanju u vrtićima jer „nikad nije rodila“, prenosi danas Index.hr.

Bandić je pre dva dana gostovao kod Hrge, što je bio jedan od najčudnijih intervjua u ovoj predizbornoj kampanji u Hrvatskoj, pri čemu ju je, vidno iznerviran, više puta napao, navodi hrvatski sajt.

„Kako vas nije sram. Pozovete me kao gradonačelnika Zagreba u emisiju i onda lažete“, viče vidno iznervirani Bandić.

Na Hrgino pitanje na šta tačno misli kad to kaže, zagrebački gradonačelnik odgovara da ona „laže da nema toalet papira u vrtićima“.

„Pa ko si ti meni da ti mene ovde sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla“, govori Bandić, na koga je priča o vrtićima u emisiji očito ostavila gorak utisak, prenosi hrvatski sajt.

Bandić je novinarki poručio da mu o vrtićima priča onda kada bude imala decu.

„Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govoriti“, dobacuje joj Bandić, na šta Hrga pokušava nešto da mu kaže, ali je zagrebački gradonačelnik prekida rečima „šta si dobila to si i tražila“, na šta se čuje kako se Hrga udaljava.

Mirjana Hrga je odbila da komentariše ovu neprijatnu scenu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.