U trendu

Pripadnici Specijalne policije uhapšeni zbog pljačke

Šest pripadnika Specijalne policije MUP-a Republike Srpske uhapšeno je zbog pljačke blindiranog vozila kompanije „Sektor sekjuriti“ u septembru prošle godine na autoputu Banjaluka-Gradiška, kada je ukradeno 600.000 maraka (oko 300.000 evra), objavila je banjalučka Alternativna televizija.

Radi se o novcu iz „Unikredit banke“ koji je trebalo da bude transportovan u centralu u Zagrebu.

Kako je prenela Alternativna televizija, sinoć su uhapšeni aktivni pripadnici specijalne policije RS, a jedan od njih je „pao“ na poligrafu, dok su dvojica odbili poligrafsko ispitivanje.

Na autoputu Banjaluka-Gradiška, u mestu Cerovljani, oni su presreli blindirano vozilo kompanije „Sektor sekjuriti“, a u pucnjavi do koje je došlo korišćene su automatske puške i raketni bacač „zolja“.

U pucnjavi je ranjen jedan radnik „Sektor sekjuritija“.

Automobil „audi A6“ koji je korišćen u pljački, pronadjen je nakon dva dana sakriven u šumarku, nedaleko od mesta pljačke.

Uhapšeni pripadnici Specijalne policije biće zadržani 24 sata u policiji, a posle toga će tužilac predložiti mere.TV N1 objavila je da je kod uhapšenih pronadjen deo novca i da je policija od ranije sumnjala na tu grupu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar