U trendu

Sukob navijača Škendije i Budućnosti

U tuči navijača tetovske „Škendije“ i podgoričke „Budućnosti“, danas je u blizini planinskog prevoja Straža u zapadnoj Makedoniji, povredjeno je 15 osoba, od kojih dve teže, preneli su makedonski mediji.

Kako se navodi, prema informacijama policije Tetova, dva autobusa, u kojima su bili navijači rukometašica podgoričke „Budućnosti“, zaustavili su navijači tetovskog fudbalskog kuba „Škendija“.

Policija navodi da su oni počeli da bacaju tvrde predmete na crnogorske autobuse, nakon čega je došlo do koškanja i fizičkog obračuna dve grupe.

Deo povredjenih, uglavnom crnogorskih državljana, zadržan je u gostivarskoj bolnici, a dve osobe koje su teže povredjene prebačene su u Skoplje. U obračunu dve grupe oštećeni su autobusi i razbijena stakla.

Kako navode mediji, grupa navijača iz Tetova poznatih kao „balisti“ putovali su za Kičevo u 10 autobusa na prvenstvenu utakmicu „Škendije“ protiv tima „Horizont Turnovo“.Ženski rukometni klubovi podgoričke „Budućnosti“ i skopskog „Vardara“ danas u Skoplju od 17.30 igraju utakmicu EHF Lige šampiona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.