U trendu

FSS: U sredu vanredni izbori, bira se novi predsednik?

Vanredna skupština Fudbalskog saveza Srbije biće održana u sredu u Staroj Pazovi i na njoj će biti donesena odluka o raspisivanju vanrednih izbora na svim nivoima.

Svi regionalni savezi biraće nova rukovodstva, a istovremeno biće biran i novi predsednik FSS. I sam Tomislav Karadžić nedavno je stavio svoj mandat na „talon“, pa se očekuje da za nekoliko dana i zvanično počne izborna procedura.

Slaviša Kokeza, koji je pre dva dana izabran za potpredsednika FSS, takođe je najavio vanredne izbore. On je istakao da predsednik Tomislav Karadžić još nema protivkandidata, ali da će se on sigurno pojaviti u skorije vreme, prenosi beogradska štampa.

Kokeza je objasnio da će izborna procedura trajati nekoliko meseci u svim regionima i manjim savezima, da je želja svih da sve protekne u demokratskom duhu i da se konačno izjasne oni koji su za Karadžića, a koji protiv njega.

Fudbalska Srbija posle starta u sredu kreće narednih meseci u izbornu trku, a očekuje se da bi novi predsednik i ostali funkcioneri trebalo da budu ustoličeni početkom 2016. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.