U trendu

Milinković: Momci su hteli najbolje, ali je sreća otišla preko gola

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle večerašnjeg poraza od Čukaričkog da mu se nikad nije desilo bilo šta slično toj utakmici i kazao je da su svi u timu želeli najbolje, ali da nisu imali sreće.

„Imali smo mnogo kadrovskih problema pred utakmicu. Posledice meča u Nemačkoj su se osetile i večeras. Nije pomoglo ni isključenje, nisu pomogla ni dva penala. Nikad ništa slično u karijeri mi se nije desilo… Momci su želeli najbolje, ali sreća je otišla preko gola“, rekao je Milinković.

Partizan je imao igrača više, a promašio je dva penala. Na kraju meča je Stefan Babović imao ružnu raspravu sa delom publike na istoku, što nije prvi put.

„To duže traje i svima nam to teško pada. Znam koliko Stefan voli klub, znamo koliko je želeo da postigne penal, ali dođu i ovakve večeri“, rekao je Milinković.

Partizan brani titulu, a već zaostaje 12 bodova za „večitim“ rivalom i liderom prvenstva Crvenom zvezdom.

„Ne vidim više smisao da ponavljam rečenicu da ima još mnogo da se igra. Partizan je veliki klub i ima obavezu da se do poslednjeg kola bori za titulu. Velika je razlika između naših igara u Evropi i prvenstvu, a zašto je to tako…to je za dublju analizu i nije za ovaj momenat večeras“, rekao je Milinković.

Trener Vladan Milojević, kome je ovo bila poslednja utakmica na klupi Čukaričkog, čestitao je svojim igračima i zahvalio im je na svemu.

„Bila je lepa utakmica, momci su odigrali jako dobro svih 90 minuta. Čestitam im na velikoj pobedi. Nije lako pobediti Partizan bilo gde, a kamoli na JNA. Jako sam ponosan na njih, oni su od mene napravili ovo što jesam i nadam se da će im ova pobeda doneti krila za nastavak prvenstva“, rekao je Milojević.

On je novinarima kazao da „ostaje u fudbalu“, ali da ne zna gde će raditi. Milojevića su novinari pitali i za dva penala i eventualne sudijske greške, ali je on to odbacio.

„Verujem u sudije na čelu sa našim najboljim sudijom Miloradom Mažićem“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)