U trendu

Obijene prostorije VK Crvena zvezda

Vaterpolo klubu Crvena zvezda obijene su danas prostorije na Sportskom centru Milan Gale Muškatirović, a predsednik crveno-belih Viktor Jelenić sumnja da su ovo uradile osobe iz tog centra.

„Došli smo ovde danas da održimo trening mlađih kategorija i zatekli obijene prostorije, koje su zaključane iznutra. Koliko možemo da vidimo tiplovi su na vratima i mi ne možemo da uđemo. Sumnjamo da su ovo uradile osobe iz Sportskog centra Milan Gale Muškatirović“, rekao je predsednik Crvene zvezde Viktor Jelenić za agenciju Beta.

On je ocenio da je ovaj događaj povezan sa njegovim skorašnjim izjavama, u kojima je javnosti izneo koliko klub plaća termine za treniranje.

„Ovo je sve povezano sa mojim izjavama… Žele da nas unište. Zanima me, je l’ ovo privatno ili državno“, rekao je Jelenić.

Jelenić je dodao da je policija došla i sastavila zapisnik.

Predsednik crveno-belih je nedavno izjavio da ukupni dug Zvezde iznosi 30 miliona dinara, kao i da je od januara 2010. do početka jula ove godine samo za termine za trenige i utakmice klubu fakturisano 55 miliona dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.