U trendu

Radonjić zadovoljan pobedom nad Sutjeskom

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom svog tima i pobedom nad Sutjeskom u 23. kolu Jadranske lige, ali da mu je povreda plejmejkera najjači utisak večeri.

„Odigrali smo generalno dobar meč u drugom poluvremenu, a u prvom s manjim oscilacijama. Igrali smo večeras sa 11 igrača i završili meč bez jednog plejmekera, što je za mene najupečatljiviji utisak. Sad treba da vidimo šta može da se napravi da što kompletniji odemo u Niš“, rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda je večras pobedila sa 96:67, a Nikola Rebić je morao da izadje iz igre zbog jakog udarca koji je dobio. U četvrtak u Nišu počinje završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

„Ništa nije ozbiljno sa Rebićem. Nekoliko kopči, ali će morati da propusti neki trening. (Prvi plejmejker Stefan) Jović je u takvom stanju kakvom je (povreda mišića), (Boriša) Simanić je u Kanadi (na košarkaškom kampu)“, rekao je Radonjić o problemima u timu pred početak kupa.

Trener Sutjeske Igor Jovović čestitao je Zvezdi i na pobedi i na rezultatima koje je ostvarila ove sezone, i dodao da je uglavnom zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

„U prvom poluvremenu smo odigrali korektnu utakmicu do pada pred kraj četvrtine, kada smo dozvolili Zvezdi da napravi seriju od 10:0 za minut i tako napravi bolju psihološku pripremu za drugo poluveme. Mi to drugo poluvreme treba što pre da zaboravimo. Mnogo smo grešili, a i nemamo objektivno da protiv tima koji igra u Evroligi uradimo nešto više“, rekao je Jovović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.