U trendu

Tomić novi trener Partizana

Fudbalski klub Partizan sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Ljubinkom Drulovićem i na njegovo mesto postavio je dosadašnjeg šefa stručnog štaba Teleoptika Ivana Tomića.

Bivši kapiten Partizana Tomić potpisaće dvoipogodišnji ugovor, a sa njim će u Humsku doći i njegovi pomoćnici iz Teleoptika, preneo je večeras portal Mondo.

Tomić je tako postao četvrti trener Partizana ove godine, posle Marka Nikolića, Zorana Milinkovića i Drulovića. Crno-beli su jednoj od najtežih situacija u novijoj klupskoj istorii, pošto su četvrti na tabeli sa 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Tomić je 2007. godine bio sportski direktor Partizana i tu funkciju obavljao je dve godine. Osim Teleoptika bio je i selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je na insistiranje novog trenera, promenjen plan priprema, pa crno-beli neće ići u slovenački Portorož na 15 dana, već će tamo boraviti u dva navrata po deset dana.

Iliev je dodao da će, pored potpisivanja ugovora sa Tomićem, u narednim danima klub dovesti fudbalera Marka Jovanovića i golmana Bojana Šaranova.

Upravni odbor Partizana je na današnjoj sednici odlučio da legendarni golman Ivan Ćurković predvodi taj fudbalski klub u tehničkom mandatu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar