U trendu

Aktivisti Samoopredeljenja gađali jajima Petrita Seljimija

Aktivisti Pokreta Samoopredeljenje gađali su danas jajima zamenika ministra spoljnih poslova Kosova Petrita Seljimija koga optužuju za prijateljstvo sa šefom diplomatije Srbije Ivicom Dačićem.
Oni su najavili da će isto proći svaki zvaničnik kosovske vlade.

„Nijedan od eksponenata sadašnje vlade neće moći da normalno nastavi rad dok se ne povuku sporazumi sa Srbijom i demarkacija sa Crnom Gorom. Nema smisla da vlast ima normalan i miran život dok se država prodaje i defunkcionalizuje, a građani postaju sve siromašniji“, navodi se u saopštenju Pokreta Samoopredeljenje.

Taj Pokret je objavio i snimak na kome se vidi kako Seljimija gađaju jajima.

Seljimi se optužuje da je prijatelj sa Ivicom Dačićem, koji je Kosovo nazvao ISIS-om na šta nije reagovao ni Seljimi ni njegovi šefovi.

„Petrit Seljimi i njegovi šefovi neće lako obavljati funkcije“, navodi Pokret Samoopredeljenje.

Nakon što su ga gađali jajima, zamenik ministra spoljnih poslova Kosova Petrit Seljimi je aktiviste pokreta Samoopredeljenje nazvao kriminalcima i fašistima.

„Samo što sam napadnut od fašističkih kriminalaca Samoopredeljenja. Moj je odgovor – sutra idem u Aziju da tražim više glasova za učlanjenje u Unesko“, napisao je Seljimi na svom Tviter (Twitter) nalogu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.