U trendu

AMSS: Kolovozi mokri, vidljivost smanjena zbog kiše

Saobraćaj se u većem delu zemlje odvija po mokrim kolovozima i uz smanjenu vidljivost, a vozačima se savetuje oprez u vožnji pošto meteorolozi za danas najavljuju oblačno vreme s kišom i pljuskovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave Granične policije, svi granični prelazi sa Hrvatskom su otvoreni. Saobraćaj je normalizovan i na prelazima Sot i Ljuba na kojima nema dužih zadržavanja.

Zadržavanje putničkih vozila i na ostalim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, ali je informacija o zadržavanju vozila na ulazu i izlazu iz zemlje relativna i promenljiva.

Od danas, 7. oktobra do 10. oktobra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj sobraćajnoj traci na autoputu Beograd – Niš od petlje „Vodanj“ do petlje „Dobanovci“.

Zbog radova na na petlji Čantavir – Bačka Topola od 1. do 10. oktobra na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica – Novi Sad, pa se saobraćaj preusmerava u brzu preticajnu traku suprotnog smera.

Od 1. do 12. oktobra potpuno je obustavljen železnički saobraćaj na deonici Golubinci – Putinci na ukrštaju sa prugom Beograd – Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na obnovi pruge.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar