U trendu

AMSS: Oprez vozačima zbog magle i slabe vidljivosti

Saobraćaj na putevima u Srbiji jutros je zbog mestimično maglovitog jutra i smanjene vidljivosti usporen na području Palića, Crnog Vrha, Požege i Kraljeva, a vozačima se savetuje oprez u vožnji pošto meteorolozi za danas najavljuju oblačno vreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave Granične policije, granični prelazi Sot i Ljuba sa Hrvatskom su otvoreni, a na ostalim graničnim prelazima zadržavanje putničkih vozila traje do 30 minta.

Za danas je predviđeno ukidanje saobraćaja na regionalnom putu od Niša do Dimitrovgrada, na deonici između Čiflika i Staničenja, zbog radova od 14.00 do 16.00 časova.

Zbog radova na na petlji Čantavir – Bačka Topola od 1. do 10. oktobra na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica – Novi Sad, pa se saobraćaj preusmerava u brzu preticajnu traku suprotnog smera.

Od 1. do 12. oktobra potpuno je obustavljen železnički saobraćaj na deonici Golubinci – Putinci na ukrštaju sa prugom Beograd – Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na obnovi pruge.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.