U trendu

AMSS: Oprez zbog smanjene vidljivosti i klizavih kolovoza

Vozačima se u većini krajeva Srbije savetuje oprez zbog magle koja smanjuje vidljivost i mokrih i klizavih kolovoza i moguće poledice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Posebna pažnja u vožnji preporučuje se u višim predelima i putevima na kojima se izvode radovi, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Na graničnim prelazima vozila se zadržavaju izmedju 15 i 20 minuta.

Danas počinju radovi na asfaltiranju puta na deonici Bajina Bašta – Rogačica, zbog čega će do 30. novembra, od 9.00 do 16.00 časova saobraćaj biti obustavljen, a vozila će biti preusmerena na obilazni put Rogačica – Dub i Dub – Bajina Bašta.

U toku su i radovi na redovnom održavanju puta preko Maričića potoka u Mislodjinu, na deonici Obrenovac – Stepojevac, a saobraćaj će se od 8.00 do 18.00 časova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Saobraćaj je usporen na deonici Sastavci – Šiljkovica zbog radova na sanaciji klizišta i odvija se uz naizmenično propuštanje vozila.

Danas će saobraćaj biti obustavljen u zoni mosta u Čifliku od 9.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 časova.

Saobraćaj je zbog odrona zemlje i kamena obustavljen na deonici Ušće – Mlanča, a u toku je i sanacija klizišta na deonici Ub – Koceljeva.

Zbog oštećenog mosta obustavljen je saobraćaj na deonici Pričević – Pecka, a završetak radova se očekuje do 15. novembra.

Saobraćaj je obustavljen i na deonici od Zavlake dva – Osečina.

Do 16. novembra, od 7.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na sanaciji bankine i loma kolovoza na autoputu u smeru Niš-Beograd kod Begaljičkog brda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar