U trendu

Antić: Pajtićeve izmišljotine slične Milanovićevim

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić izjavio je da su današnje optužbe lidera Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da je prisluškivan „izmišljotine“, veoma slične onima koje je nedavno na račun Vlade Srbije iznosio premijer Hrvatske Zoran Milanović. 

„Pokušaj Bojana Pajtića da iznosi izmišljotine i optužbe veoma sličnim Milanovićevim od pre nekoliko dana, govori o sunovratu, kako DS-a, tako i njenog lidera. Bez ikakvih argumenata, zloupotrebljavajući i diplomate u svrhu napada na Vladu i premijera (Aleksandra) Vućića, Pajtić ponovo pokazuje bezidejnost i beskrupuloznost u nameri da svoj politički sunovrat pokuša makar da zaustavi“, naveo je Antić u izjavi Beti.

U situaciji kada čak, dodao je Antić, u Pajtićevim „lažima navodno citirani ambasador SAD Majkl Kirbi, demantuje laži predsednika DS“, potvrdjuju Pajtićevu nameru da „na svaki način, pa makar i potpuno iskonstruisanim optužbama baci ljagu na Vladu Srbije i na premijera Vučića, kao i na rezultate koje ova Vlada ostvaruje i na političkom i ekonomskom planu, a za šta priznanje dobija od MMF-a i drugih medjunarodnih organizacija“.

Lider DS Bojan Pajtić optužio je ranije danas vlast da prisluškuje njegove telefonske razgovore. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je to negirao i Pajtićevu izjavu ocenio kao pokušaj destabilizacije zemlje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.