U trendu

Antić: Želimo sreću PUPS-u u pregovorima sa SNS-om

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić poželeo je Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), povodom njene odluke da stupi u pregovore sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o zajedničkom izlasku na izbore, sreću u tim pregovorima i izrazio nadu da će dobiti bolje uslove na listi i više mandata nego što je SPS bio spreman da im ponudi, u skladu sa dugogodišnjim partnerskim odnosom.

„SPS posebno podržava najavu PUPS-a o mogućnosti i da samostalno izadju na izbore, jer je to uvek najbolji način za proveru sopstvene snage i poverenja kod gradjana“, izjavio je Antić agenciji Beta.

On je podsetio da je PUPS na prethodnim parlamentarnim izborima 2014. godine imao 25 odsto mesta na listi kandidata koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija.

„U SPS-u smo uvereni da će buduću Vladu Srbije, nakon predstojećih izbora, činiti partije koje su je i do sada činile i da za nastavak rada tog uspešnog tima, vodjenog premijerom Aleksandrom Vučićem, neće biti važno sa koje izborne liste će PUPS u taj tim doći“, izjavio je Antić.

Mediji su ranije danas preneli da je Predsedništvo PUPS-a odlučilo je da napusti koaliciju sa SPS-om i pokuša da postigne predizborni sporazum sa SNS-om.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar