U trendu

Bahati vozač iz Novog Sada nema ni položen vozački ispit (video)

Prekršajni sud u Novom Sadu izrekao je danas kaznu od 30 dana zatvora i 100.000 dinara 33-godišnjem Novosađaninu, koji je bez položenog vozačkog ispita nasilnički vozio „bmv“ novosadskim Bulevarom Patrijarha Pavla, saopštila je danas novosadska policija.

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMW u subotu je snimljen kako divljački vozi posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

/ #NSulice / #NSsaobracaj / Video: Marko /Šokantan video!Crni BMW "driftuje" u sred bela dana po punom Bulevaru patrijarha Pavla. Nadamo se da će policija identifikovati i kazniti ovog bahatog vozača. U trenutku driftovanja na Bulevaru su se nalazila druga vozila i pešaci. veliki broj građana poslao nam je poruke u kojima su se zabrinuli, i rekli da su pozvali policiju./ Ukoliko je video lošeg kvaliteta uključite opciju 720p/

Gepostet von Nsuzivo.rs am Samstag, 20. August 2016

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.