U trendu

Bizlajf: 2015. je godina premijera Vučića

Godina 2015. je godina premijera Aleksandra Vučića, ocenjuje magazin BIZlajf.

Ako za deset godina neko bude pravio anketu pod nazivom „Po čemu ćete pamtiti 2015?“ verovatno bi 99,9 odsto anketiranih odgovorilo – po Vučiću, navodi se u tekstu, uz konstataciju da je premijer Srbije jednostavno bio glavna tema medija, društvenih mreža i svakodnevnih razgovora, i lice koje smo najčešće mogli da vidimo na TV ekranima.

„Ne postoji nijedan segment društvenog, političkog i ekonomskog života koji u nekoj meri nije povezan sa prvim čovekom Vlade Srbije“, piše BIZlajf, i dodaje da zato u rekapitulaciji događaja koji su obeležili 2015. neće proći nijedan mesec, ni događaj da u njemu udela nije imao premijer Vučić.

U hronologiji najvažnijih događanja na srpskoj političkoj i ekonomskoj sceni u godini koja je na izmaku, magazin daje i pregled aktivnosti ili izjava premijera Vučića koje su obeležile pojedine mesece 2015, od postizanja dogovora sa Međunarodnim monetarnim fondom o aranžmanu iz predostožnosti, preko nalaženja rešenja za Železaru Smederevo, posete nemacke kancelarke Angele Merkel, do otvaranja prvih poglavlja u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar