U trendu

Danas pretežno sunčano, toplo i vetrovito

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će do četvrtka, 24. novembra, u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu i donjem Podunavlju i olujni, povremeno sa udarima većim od 24 metra u sekundi.

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama zapadne i juzne Srbije ponegde magla i slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano, toplo i vetrovito.

Vetar slab i umeren, u košavskom području jak južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -1 C na jugoistoku i zapadu, do 10 C u košavskom području, najviša od 12 do 17 C.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak, jugoistočni vetar. Najniza temperatura oko 8 C, najviša oko 15 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 29. novembra, u sredu će biti pretežno sunčano i vetrovito, posle podne vetar u slabljenju, samo u Timockoj Krajini oblačno, hladno, povremeno sa rosuljom.

U četvrtak i petak pretežno sunčano i toplo. U subotu pre podne naoblačenje, mestimično sa slabom kišom i to prvo na zapadu i jugozapadu Srbije.

U nedelju i ponedeljak umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom. U utorak postepeno razvedavanje, uz pad temperature.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar