U trendu

Jedna osoba privedena zbog ubistva u Beogradu

Policija je privela osumnjičenog za učešće u ubistvu prošle noći na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, a traga se za još nekoliko osoba koje su deo najorganizovanije kriminalne grupe na Balkanu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

„Imamo dobar pravac istrage, obavljamo razgovore sa očevicima, a kriminalnim grupama koje dolaze u Beogradu i Srbiju poručujem da Beograd ni Srbija nisu poligon za njihove obračune“, kazao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao da „tu posebno misli na jednu bivšu jugoslovensku republiku u kojoj se nalazi baza tih kriminalaca“.

Stefanović je najavio da će do kraja godine iz policije, kako je rekao, biti „počišćeni“ oni koji su imali veze sa kriminalcima.

Stefanović je naveo i da će „zabraniti stotinama ljudi ulazak u Srbiju“.

Ministar unutrašnjih poslova je kazao i da Srbija „objavljuje rat toj vrsti mafije i da u taj rat ulazi bez rezerve.

„Mi ćemo kao država i policija uložiti sva sredstva da eliminišemo ovakva dela i da se sa nosiocima krivičnih dela oštro obračunaju…ovo moramo da uradimo zbog naših gradjana i njihove bezbednosti na ulicama“, dodao je on.

Sinoć oko 21.00 čas u Bačvanskoj ulici u Beogradu iz vozila u pokretu u svom automobilu ubijen 29-godišnji muškarac, dok je jedna osoba ranjena. Mediji su objavili da je ranjen zatvorski čuvar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.