U trendu

Kriminalci saradnike imaju u državi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da kriminalci iz velikih kriminalnih grupa imaju „saradnike u državnom aparatu“ i najavio veliku čistku.

Vučić je na TV Prva govorio o ubistvu Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekavši da je u pitanju „uvozno ubistvo“ i da su „dovedena lica sa strane da haraju Beogradom“.

„Uhapšena su dva lica u vezi sa ovim ubistvom, to su lica dovedena sa strane i naravno da ništa neće reći jer misle da imaju alibi. Međutim, moram da kažem da ce svi koji misle da ubijaju po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države i da će monstrumi koji su ubijali po našoj zemlji to dobro da zapamte“, poručio je Vučić.

Na pitanje o saradnicima u državnom aparatu, o čemu je ranije danas govorio ministar policije Nebojša Stefanović, premijer je rekao da nema konkretne podatke za taj slučaj.

„Za ovaj slučaj ne znam, ali da li imaju – imaju. Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi koji imaju veze i sa stranim obaveštajnim agencijama. Biće – ili mi ili oni, ali ja vam kažem da će država da pobedi i neka dobro razmisle šta im je činiti, pa da vidim ko će od policajaca i specijalaca da sedi po njihovim jahtama i vilama da pravi biznis“, rekao je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.