U trendu

Martin Ć ulc ove nedelje u Beogradu

Predsednik Evropskog parlamenta Martin Ć ulc u sklopu posete regionu boraviće ove nedelje i u Beogradu, gde će razovarati s najviĆĄim drĆŸavnim zvaničnicima, ali i predstavnicima opozicije i civilnog druĆĄtva.

Ơulc u Beograd dolazi iz Tirane i sutra popodne sastaje se s predstavnicima civilnog druơtva i liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem u Delegaciji EU u Srbiji, a potom i sa predsednicom skupơtine Srbije Majom Gojković, objvljeno je na sajtu Evropskog parlamenta.

Za sredu pre podne su planirani odvojeni razgovori s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i zajedničko obraćanje novinarima, zatim s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i zaơtitnikom građana Saơom Jankovićem.

Predsednik Evropskog parlamenta u sredu će se obratiti i poslanicima Skupơtine Srbije na posebnoj sednici, a posle toga sastaće se s liderom opozicione Demorkatske stranke Bojanom Pajtićem.

Ơulc iz Beograda u sredu popodne odlazi u Sarajevo, gde će razgovarati sa članovima Predsedniơtva BiH, Saveta ministara, predstavnicima parlamenta i studentima.

Kratku posetu regionu Ơulc počinje u Tirani, gde danas razgovara sa premijerom Edijem Ramom, predsednikom Bujarom Niơanijem i predsednikom parlamenta Iljirom Metom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.