U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 3. decembar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka najviše pažnje posvećuju predlogu budžeta za 2017. godinu i izborima u Austriji.

ALO – Pod naslovom „Ptičji grip stigao u Srbiju“ list navodi da su veterinarski instituti potvdili prisustvo virusa H5N8 kod labudova uginulih na području Koviljskog rita.

BLIC – „Kekinom mafijašu država oprostila drogu“, naslov je teksta o odluci Apelacioni suda kojom su oslobodjeni svih optužbi pripadnici kriminalne grupe koja se bavila trgovinom heroina zbog zastarelosti krivičnog gonjenja.

INFORMER – „9. aprila opšti izbori“, o najavama istovremenog održavanja predsedničkih i vanrednih parlamentarih izbora na proleće 2017. godine.

VEČERNJE NOVOSTI – O tome kako izbeći pritisak na pravosudje „Snimati sve procese, a za sudije imunitet“. „Smoki prebačen na intenzivnu negu“ o zdravstvenom stanju glumca Ljubiše Samardžića.

DANAS – „Stefanović proglasio državnom tajnom prisluškivanje telefona“ o tome da je ministar policije Nebojša Stefanović zabranio da se članovima Inicijative Ne (da)vimo Beograd dostave podaci o nadzoru“. O najavi novog protesta pod naslovom „Policijski i vojni sindikata zajedno ispred Vlade“. O budžetu za 2017. godinu, list na naslovnoj strani prenosi izjavu ministra finansija Dušana Vujovića „Dalje stezanje kaiša kontraproduktivno“.

POLITIKA – Za list govori evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han „Za reformu uprave 80 miliona evra“. O izborima u Austriji „Aleksander van der Belen novi predsednik Austrije“. Za list govori bivši načelnik Štaba kopnenih trupa Ifor Majkl Vilkoks „Ne verujem da je ponovo moguć rat u Bosni i Hercegovini“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin: NATO više nikad neće ubijati Srbe“, naslov je teksta u kome se navodi da je predsednik Rusije Vladimir Putin okarakterisao NATO bombardovanje Jugoslavije 1999. godine kao „nezakonitu akciju Zapada“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar