U trendu

Naslovna strana za subotu, 10. decembar 2016. godine

Dnevni listovi u izdanjima za subotu najviše pažnje posvećuju predstojećim izborima u Srbiji, procesima evropskih integracija, kao i preporukama Fiskalnog saveta za bolju ekonomsku politiku.

ALO – „Jeremić u policiji zbog smrti gardista“, o saslušanju nekadašnjeg šefa diplomatije u vezi sa smrću gardista na Topčideru. „Vučiću 100.000 glasova od Palme“, o tome da bi Jedinstvena Srbija mogla da postane predizborni koalicioni partner Srpske napredne stranke.

BLIC – O sportskim transferima i olakšicama ukidanjem PDV-a prilikom prelaska iz kluba u klub: „Zvezdi i Partizanu ukidaju milionske dugove“. Premijer Srbije Aleksandar Vučić o evropskim integracijama: „Ući ćemo u EU pre 2025“. O saslušanju nekadašnjeg ministra spoljni poslova Vuka Jeremića u vezi sa smrću gardista na Topčideru „Jeremiću poziv na saslušanje“.

VEČERNJE NOVOSTI – O pozivu za saslušanje koji je uručen bivšem šefu diplomatije: „(Vuk) Jeremić na saslušanju zbog gardista“. O predstojećim predsedničkim izborima „Ankete teraju Vučića da se kandiduju“. O problemima sa izdavanjem novih zdravstvenih knjižica „Od 1. januara kod lekara sa potvrdom“. O završnim rečima na sudjenju generalu Ratku Mladiću, osumnjičenom za ratne zločine: „Mladića optužuju i za Alijine zločine“.

DANAS – O slučajevima „pištolj“ i „Topčider“ čiji su glavni akteri Saša Janković i Vuk Jeremić – „Konstruisane afere za linč mogućih opozicionih kandidata“. O porukama iz Fiskalnog saveta „Vlada nema u planu nove reformske mere“.

INFORMER – „Putin pravi ‘balkansku četvorku'“, list piše da predsednik Rusije želi da stvori savez vojno neutralnih država na Balkanu. „Jeremić na saslušanju“, o saslušanju nekadašnjeg šefa diplomatije zbog smrti gardista na Topčideru.

KURIR – „Čović organizovao atentat na Djindjića“, o tvrdnjama lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja o umešanosti bivšeg potpredsednika vlade Nebojše Čovića u ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjića. „Ne mrzimo Vuka samo želimo istinu“, otac gardiste govori za list o smrti svog sina.

POLITIKA – O izboru novih sudija na mesto onih kojima je istekao mandat „Ko su nove sudije Ustavnog suda“. Predizborna istraživanja „Faktor plus: Za vanredne parlamentarne izbore tek svaki peti gradjanin“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar