U trendu

Nataša Vučković bez potpredsedničkog mesta u DS

Članovi Demokratske stranke (DS) na prvim neposrednim stranačkim izborima za potpredsednike su izabrali Tamaru Tripić, Jovana Markovića, Branislava Lečića, Nadu Kolundžiju i Igora Salaka, rečeno je agenciji Beta u izbornoj komisiji DS-a.

Neizvesno je bilo ko će biti peti potpredsednik, ali glasovi su prevagnuli i Nataša Vučković ostala je na šestoj poziciji.

Izabrani potpredsednici su deo tima novoizabranog predsednik DS-a Dragana Šutanovca.

Prema podacima centralne izborne komisije DS-a za Dragana Šutanovca glasalo je 58,72 odsto izašlih birača.

Na izbore je izašlo 65 odsto registrovanih članova DS koji plaćaju članarinu.

Vučković je izjavila danas da novoizabranom rukovodstvu DS želi što bolji rezultat u narednom periodu i da će ona i dalje biti aktivna u stranci jer je na to obavezuju glasovi koje je dobila na unutrastračkim izborima.

„Čestitam Igoru Salaku na izboru i za mene su izbori u DS u ovom slučaju gotovi. Ja ću i dalje biti aktivna u stranci i više hiljada glasova koje sam dobila na ovim izborima ne nameravam da izneverim. I dalje ću biti veoma posvećena DS-u“, rekla je Nataša Vučković agenciji Beta.

Govoreći o novom predsedniku DS-a, Nataša Vučković je kazala da želi da DS ima što bolji rezultat u narednom periodu.

„Promene su DS-u potrebne i one moraju biti pametne. Dalje aktivnosti DS-a zavise od pobednika, i toga kako će se postaviti, to moramo da sačekamo da pokaže novi predsednik“, rekla je Nataša Vučković.

Izbori za novo rukovodstvo DS održani su u subotu, 24. septembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar