U trendu

Nikolić poželeo Putinu za rodjendan dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas rodjendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh.

„Vaše beskompromisno zalaganje za napredak Rusije, kao i za očuvanje mira i stabilnosti u svetu, poštovanje fundamentalnih načela medjunarodnog prava i principa jednakosti svih zemalja bez obzira na njihovu veličinu, svrstava Vas u red malobrojnih državnika sveta koji uživaju podršku svih koji veruju u ideale istinske ravnopravnosti, slobode i demokratije. Budite uvereni, gospodine predsedniče, da u Vašim naporima i iskušenjima na koje nailazite na tom putu imate punu podršku naroda Srbije“, naveo je Nikolić u čestitki.

On je kazao i da medjusobno razumevanje i uvažavanje, kao i uzajamno poverenje koje medju našim narodima istorijski postoji, predstavljaju čvrst temelj za dalji razvoj tradicionalno bliskih odnosa i saradnje izmedju dve zemlje i jačanje prijateljstva „bratskih naroda“.

„Želeći Vam još jednom dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, kao i puno uspeha u Vašem odgovornom poslu na čelu Ruske Federacije, primite gospodine predsedniče, izraze mog najdubljeg uvažavanja“, napisao je Nikolić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.