U trendu

Nisam otišla u Kinu nakon dogovora s Vučićem

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije otišla u Kinu sa državnom deglegacijom jer se tako dogovorila sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

„Ne moramo svi biti (u Kini), ali radimo svi na istom“, rekla je Zorana Mihajlović novinarima u Beogradu.

Prema njenim rečima, Ministarstvo je pripremilo sve što je trebalo i što je važno za tu posetu, pogotovo onaj  koji je vezan za modernizaciju pruge Beograd-Budimpešta.

Dodala je da će se sa tim, kako je premijer i obećao, početi do kraja godine.

Zorana Mihajlović je kazala da je već sve rekla o navodima da je medju onima koji žele da sruše predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i ponovo poručila ljudima koje je nazvala „drugarima“ da rade svoj posao za koji ih je premijer izabrao.

Ona je navela i da se slaže sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem da u vladi, ali i u Srpskoj naprednoj stranci postoje pojedinci kojima smeta Vučić.

„Ako sam dobro pročitala intervuju ministra Stefanovića potpuno se slažem sa njima. Ali, ako o tome pitate mene, sve što sam imala ja sam rekla i samo mogu da ponovim – drugari nastavite da radite svoj posao zbog kojih vas je postavio Vučić na odredjene funkcije, kao što ja radim svoj posao na koji me je postavio“, rekla je Zorana Mihajlović novinarima u Vladi Srbije.

Ona je navela i da je izgleda njena slava, na kojoj je, kako mediji pišu bio američki ambasador Majkl Kirbi, ali ne i funkcioneri SNS, „važnija od Ivkove slave i da traje više od tri dana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.