U trendu

Oprez u vožnji zbog jakih udara vetra

Zbog vetrovitog vremena u košavskom području sa povremeno jakim udarima vetra u Banatu, vozačima se savetuje veća opreznost na putevima u ovim područjima, a posebno na mostovima i nadvožnjacima na kojima treba voziti pažljivije i sporije, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Dobra je prohodnost na putevima ali zbog lepog vremena ima i više radova pa se na pojedinim deonicama vozi usporenije, a pojedine deonice su zatvorene pa se ide zaobilaznim putevima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Od 21. novembra na državnom putu I A reda broj 1, na mostu kod Beške, u pravcu Novi Sad – Beograd, zbog kvara na poslednjoj diletaciji u voznoj traci mosta, biće izmenjen režim saobraćaja, pri čemu će se vozila preusmeravati na brzu (preticajnu) kolovoznu traku.

Do 30. novembra, u periodu od 07.00 do 17.00, na državnom putu I B reda broj 39, deonica Lebane (Krivača) – Negosavlje – Maćedonce, kod Crnog Vrha, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza. dok traju radovi saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 23. novembra zbog izvođenja radova na remontu pruge obustavljen je saobraćaj na državnom putu I B reda Vlasotince-Leskovac-Lebane, između železničkih stanica Leskovac i Đorđevo. Alternativni putni pravac vodi preko naselja Komalak.

Do 30. novembra od 08.00 do 11.00 časova i od 12.30 do 15.00 časova, doćiće do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 38, deonica Razbojna-Blace, na delu puta Jankova Klisura-Blace, zbog radova na pojačanom održavanju i rehabilitaciji puta.

Saobraćaj je i dalje usporen zbog odrona kod mesta Proslop. Vozila se propuštaju, postavljenje i znak upozorenja a radi se na uklanjanju odrona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.