U trendu

Pojedini delovi grada bez vode

Zbog kvara na cevovodu sirove vode na proizvodnom pogonu Makiš i radova koji se preduzimaju da bi kvar bio otklonjen, bez vode će tokom dana ostati pojedini delovi beogradskih opština.

Kako je saopštilo JKP Beogradski vodovod i kanalizacija od utorka 21.06.2016. godine od 07.00 sati do srede 22.06.2016. godine do 07.00 sati bez vode će ostati potrošači u naseljima:

Opštine Palilula: Krnjača, Kotež, Ovča i Borča,

Opštine Rakovica: u blizini zgrade Gradske opštine, kao i ulica Patrijarha Dimitrija sa okolnim ulicama,

Opštine Čukarica: Žarkovo, Železnik, Umka, Ostružnica, Rušanj, Sremčica i Velika Moštanica,

Opštine Surčin: Progar, Jakovo, Petrovčić, Boljevci i Bečmen

Opštine Voždovac: Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Pinosava, Beli Potok i toranj Avala.

Potrošači u svim ostalim delovima Beograda, u navedenom periodu, mogu osetiti umanjen pritisak, a u periodu od utorka 21.06.2016. godine od 12.00 sati do srede 22.06.2016. godine do 07.00 sati mogu imati i povremene prekide u snabdevanju vodom.

Brzina potrošnje vode iz rezervoara Beogradskog vodovoda zavisi isključivo od ponašanja potrošača. Zato molimo građane da, u naznačenom vremenskom periodu, vodu koriste što racionalnije, odnosno samo za najosnovnije potrebe i da izbegavaju korišćenje aparata koji su osetljivi na promenu pritiska vode (kao što su veš mašine i mašine za sudove).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.