U trendu

Premijer prošao poligraf

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prošao poligrafsko testiranje, povodom optužbi koje su o njemu iznesene u dnevnom listu Kurir.

„Detektor laži je potvrdio da premijer Srbije Aleksandar Vučić ne poznaje bivšeg direktora Kurira, da se nikada nije sreo s njim i da nikada mu nije nudio bilo šta da bi bilo koga lažno optužio“, izjavio je danas Stefanović na vanrednoj konferenciji za novinare.

Stefanović je izjavio da će policija sprovesti detaljnu i brzu istragu, koja će pokazati ko je i sa kakvim ciljem organizovao širenje laži protiv premijera i pokušaj destabilizacije zemlje.

„Aleksandar Vučić je dobrovoljno odgovarao na pitanja i na sva pitanja odgovorio sa ne, a detektor laži pokazao je da govori istinu. Aleksandar Vučić nikada nije sreo Kornica, nije sedeo s njim bilo gde, a ponajmanje u nekoj kafani“, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

„Policija će tokom dana pokušati da dođe i do Kornica i nakon podnošenja izveštaja očekujem da se Tužilaštvo izjasni“, dodao je Stefanović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u policiji saslušan na poligrafu o optužbama dnevnog lista Kurir da je učestvovao u iznudi i ucenama bivšeg direktora tog lista Aleksandra Kornica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.