U trendu

Proslava zlatne medalje vaterpolista – bez nereda i povreda

Na proslavi uspeha vaterpolista Srbije sinoć u centru Beograda nije se dogodiuo ni jedan incident, niti je bilo ikakvih nereda ili povreda, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, vikend je protekao uz manji broj tuča i alkoholisanih stanja, sa tri saobraćajna udesa, u kojima su povređena četiri mladića, od kojih ni jedan nije teže pobvređen.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 sata, u ulici Braće Jerković lakše su povređena dva mladića starosti 18. godina.

Druga nesreća se dogodila sat vremena nakon pomnoći, u ulici Patrijarha Joanitija, povređen je vozač starosti 22 godine, koji je prevezen u Urgentni centar.

U ulici Dr Ivana Ribara, jutros oko 04.00 časova, takođe je došlo do udesa u kojem niko nije teže povređen, kaže Macura.

Hitna pomoć je sinoć ukupno intervenisala 101 put, od toga 19 puta na javnom mestu.

Pozive su upućivali hronični bolesnici, mahom asmatičari, rekla je Macura i naglasila da, iako je bilo manjih tuča i alkoholisanja, u Beogradu nije bilo većeg remećenja javnog reda i mira uključujući i masovno okupljanje povodom uspeha vaterpolista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar