U trendu

SNS: Novi histerični napadi DS

Srpska napredna stranka ocenila je danas da se „nastavljaju histerični napadi Demokratske stranke na sve državne organe, institucije i medije, koji se pojačavaju svaki put kada izadje na videlo da je predsednik DS Bojan Pajtić lažov“.

„Bojan Pajtić je prvo izmislio lažnu aferu da je prisluškivan, a kada je utvrdjeno da to nije tačno, onda je posegnuo za novim lažima tvrdeći da je neko nekoga reketirao, a pri tome je zaboravio da je upravo on taj koji se služi takvim mehanizmima 16 godina od kada je na vlasti u Vojvodini“, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka se oglasila povodom današenjeg saopštenja DS kojim je zatraženo da „pojedini režimski mediji objave čitavo svedočenje Lidije Udovički tokom afere ‘Prisluškivanje“.

Dnevni listovi „Informer“ i „Alo“ objavili su danas da je Lidija Udovički, sestra ministarke državne uprave i lokalne samouprave ori Udovički, dala iskaz o aferi „Prisluškivanje“ u kome je negirala je da upoznala direktora Elektromreža Srbije (EMS) i kuma premijera Aleksandra Vučića, Nikolu Petrovića.

U saopštenju SNS je navedeno da „Pajtiću nije dovoljno što je optužio pre izvesnog vremena ambasadora SAD Majkla Kirbija da laže, nego sada svojim neprikosnovenim vidovnjačkim veštinama tvrdi da zna šta je Lidija Udovički izgovorila pripadnicima policije“.Ta stranka je upitala nadležne državne organe „kada će obelodaniti da li se vode istrage svih kriminalnih poslova Bojana Pajtića i kada će pokazati narodu kako je Bojan Pajtić opljačkao gradjane Vojvodine“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar