U trendu

Šta je sprečavalo DS da se bori za gradjane dok je bila na vlasti?

Srpska napredna stranka (SNS) upitala je danas Demokratsku stranku šta ih je sprečavalo da se bore za bolji život gradjana tokom prethodnih 16 godina koliko su bili na vlasti.

„Zašto se nisu setili gradjana dok su uživali u svojim privilegijama, nameštali poslove svojim ortacima i uvećavali svoje bogatstvo? Zašto nisu razmišljali o narodu dok su pljačkali Razvojnu banku Vojvodine, pokrajinske fondove, dok su se bogatili čak i na račun dece ometene u razvoju?“, upitala je SNS u saopštenju.

Ta partija je ocenila i da bi DS ukoliko bi ponovo bil na vlasti „bila bolja u pljačkanju nego ranije“.

Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je ranije danas da je ta partija „spremnija nego ikad“ da se na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima bori da „poštena i napredna Srbija“ premijera Aleksandra Vučića i smenjenog ministra odbrane Bratislava Gašića ode u istoriju.

„Spremni smo da se borimo da poštena i napredna Srbija Vučića, Gašića, (šefa poslaničke grupe SNS Zorana) Babića i (poslanika SNS Marijana) Rističevića jednom za svagda ode u istoriju“, rekao je Pajtić na sednici Glavnog odbora DS u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.