U trendu

Stefanović: Srbija će ostati sigurna i bezbedna zemlja

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, poručio je danas, nakon najnovijih terorističkih pretnji, da će Srbija ostati stabilna i bezbedna zemlja za sve građane, kao i za sve one koji u nju dođu.

„Važno je da građani Srbije znaju da Žandarmerija i policija rade svoj posao maksimalno dobro. Trudimo se da građani Srbije ne osete nikakvo uznemiravanje ili ugroženost“, rekao je ministar nakon obilaska Komande Žandarmerije, preneseno je u saopštenju MUP-a.

Posle sastanka s komandantom Goranom Dragovićem, kome je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić i starešine Žandarmerije, ministar je izjavio da su razgovarali o bezbednosnim aspektima i izazovima koji očekuju Srbiju u narednom periodu.

„Žandarmerija je jedna od jedinica koje su kičma bezbednosti Republike Srbije. Vidim da su maksimalno posvećeni poslu. Naš interes je da povećamo obučenost i opremljenost Žandarmerije i policije kako bi odgovorili na sve što nas čeka u budućnosti“, rekao je ministar Stefanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.