U trendu

Stefanović: Velika pobeda za našu zemlju i narod

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Vlada ostvarila veliku pobedu jer je danas oko 17 sati ponovo uspostavljen saobraćaj bez ograničenja u pravcu ka Hrvatskoj.

„Ovo je dobar znak. Sada naši građani mogu bez ograničenja i bez ikakvih smetnji da putuju u Hrvatsku. Pokazalo se da je Vlada Srbije bila u pravu i da je ostvarila jednu veliku pobedu za našu zemlju i naš narod“, rekao je Stefanović, saopštilo je njegovo ministarstvo.

Ministar je istakao da je Srbija dobila diplomatsku borbu u kojoj se pokazalo da su bili prekršeni Sporazum Srbije i EU o stabilizaciji i pridruživanju i drugi sporazumi.

„Očekujem da će se na današnjoj sednici Vlade Srbije, u 21 sat, raspravljati i o tački dnevnog reda koja će predvideti ukidanje mera koje je Srbija uvela kao odgovor na ekonomsku agresiju Hrvatske“, najavio je Stefanović.

On je dodao i da je ovo pokazatelj da je Srbija ozbiljno i odgovorno vodila politiku i da će u budućnosti uvek moći da odbrani nacionalne interese.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar