U trendu

U četiri nesreće petoro povredjenih

U četiri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, pet osoba je povredjeno, ali bez težih povreda, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je za agenciju Beta kazala i da je u toku noći Hitna pomoć intervenisala 99 puta, od čega 21 na javnom mesu.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na obilaznici u Dobanovcima ka Ostružnici, nešto posle 22.00 povredjena je jedna ženska osoba (23) koja je prebačena u Kliničko-bolnički centar (KBC) Zemun, koji je bio dežuran.

U 22.46 na uglu ulica Filipa Višnjića i Cara Dušana u Zemunu povredjeni su muškaac (36) i dečak (9) koji su prebačeni u KBC Zemun i Urgentni centar.

„Na uglu ulica Milana Rakića i Volgine oko 23.00 u saobraćajnoj nesreći povredjen je muškarac (45) koji je prebačen na VMA, a u nesreći koja se desila koji minut posle 1.00 na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca povredjena muška osoba je takodje prebačena na VMA“, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, u toku noći su se na probleme najviše žalili astmatičari, a bilo je i dosta poziva osoba sa simptomima stomačne virusne infekcije.

Tokom jučerašnjeg dana, rekla je Macura, Hitna pomoć je intervenisala 135 puta, od čega 50 na javnom mestu, a desilo se i sedam saobraćajnih nezgoda i jedan udar struje na deponiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar