U trendu

Zatvoreni granični prelazi Horgoš i Bački Vinogradi

Vozače očekuje umeren intenzitet saobraćaja i dobra prohodnost puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema podacima Uprave granične policije, zatvoreni su granični prelazi Horgoš i Bački Vinogradi s Mađarskom. Na Kelebiji i Bačkom Bregu pojačan je intenzitet saobraćaja, ali zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta. 

Bez dužih zadržavanja prolazi se i na graničnim prelazima sa Hrvatskom. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Zadržavanja nema ni na naplatnim rampama.

Zbog radova na asfaltiranju desne trake autoputa u smer od Subotice ka Novom
Sadu u sredu i u četvrtak  u vremenu od 07.00 do 17.00 biće izmenjen režim  saobraćaja prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.
 
Do 17. septembra u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, deonica čeona naplatna stanica Sirig – Novi Sad, leva strana auto-puta u smeru Novi Sad – Subotica, zbog radova na sečenju ukrasnog šiblja u razdelnom pojasu. Radovi se izvode u pokretu u preticajnoj traci.

Od 14. septembra od 10.00 časova na državnom putu I A reda broj 1 u zoni petlje „Mali Požarevac“ ( autoput E-75), deonica Beograd – Niš, zbog radova na rehabilitaciji desne trake auto-puta, u smeru Beograd – Niš, izmenjen je režim saobraćaja. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna traka u dužini od 2,3 kilometra i saobraćaj će se odvijati zaustavnom trakom.

Od 8. septembra na državnom putu I A reda broj 1, autoput E-75 Beograd-Niš, na deonici od petlje Aleksinački rudnici do petlje Ražanj, u smeru Niš-Beograd, izvode se radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu preko Ruiške reke. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Od 1. septembra zbog izgradnje leve kolovozne trake obilaznice oko Beograda, na državnom putu I A reda broj 1, zatvorena su sva uključenja i isključenja sa Obilaznice u okviru petlje Surčin. Vozila koja se uključuju i isključuju sa Obilaznice na deonicu Surčin-Dobanovci upućuju se na korišćenje petlje Dobanovci. Saobraćaj na pravcu Dobanovci – Bubanj Potok odvijaće se normalno u skladu sa već postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Do 30. septemba biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), zona Novog Sada, od petlje Sever do petlje Temerin, zbog izvođenja radova na postavljanju stubova javne rasvete. Za radova povremeno će biti zatvaranje saobraćaja na preticajnim trakama u oba smera auto-puta, dok će se saobraćaj preusmeravati na vozne saobraćajne trake. 

Zbog interventnih radova na rehabilitaciji nadvožnjaka kod Kovilja na državnom putu IA reda br.1 izmenjen je režim saobraćaja tako što se saobraćaj u oba smera (ka Beogradu i ka Novom Sadu) odvija samo zaustavnim trakama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na deonici auto-puta E-75 u izgradnji Vladičin Han – Vranje saobraćaj je preusmeren na privremenu saobraćajnicu, uz ograničenje brzine na 40 do 50 kilometara na čas, a kod mesta Gramađe, vozila idu kroz naselje.

Između Male Kopašnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 do 40 kilometara na čas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar