U trendu

Džeb Buš: Da se vratim u vreme, ubio bih Hitlera

Jedan od pretendenata za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Džeb Buš izjavio je da je jednom dobio mejl u kojem ga pitaju da li bi, da je to moguće, ubio Adolfa Hitlera dok je bio beba.

„Pisalo je “Da možete da se vratite u vremenu i ubijete bebu Hitlera, biste li to uradili? Moram da znam“, rekao je Buš novinaru lista „Hafington post“, prenela je agencija AP.

Na snimku tog lista se vidi da je Buš odgovorio: „Nego šta, uradio bih to! Čoveče, nekad moraš da se iskažeš“.

On je tokom svoje kampanje za kandidaturu na predsedničkim izborima u saveznoj državi Nju Hempšir pomenuo i druge čudne mejlove koje je primio, uključujući jedan sa i-mejl adrese registrovane na Univerzitetu Vajoming, u kojem ta osoba od Buša traži da mu pomogne da pronađe toaletni papir.

Džeb Buš, brat i sin bivših predsednika SAD, kojeg je rival Donald Tramp nazvao čovekom „niske energije“, u poslednje vreme pokazuje svoju duhovitu stranu.

Buš je nedavno izdao novu knjigu „Odgovoriti svima“, kolekciju priča ispričanih putem mejlova koje je primio između 1999. i 2007. godine, dok je bio guverner Floride.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar